Leveringen bigbags / palletten België

Kooiaap Transport
Kooiaap Transport
 • Leveringen van bigbags en palletten vinden plaats in heel België.
 • Uiterlijk binnen de 5 werkdagen.
 • Transportkosten bedragen eenmalig € 70,- per bestelling, incl. btw. (Met uitzondering van de stabiliteitverbeteraars voor paardenbodems. Hiervoor gelden geen aanvullende transportkosten.)

Levertijden:

Nadat de bigbagbestelling is geplaatst wordt het transport ingepland en wordt u zo snel mogelijk op de hoogte gebracht. Wij leveren uiterlijk binnen de 3 tot 5 werkdagen, afhankelijk van de regio. Wij hanteren de volgende levertermijnen: 

 • Levertijd 1-3 werkdagen voor postcodegebied startend met de cijfers 10-39 en 90-99
 • Levertijd 1-4 werkdagen voor postcodegebied startend met de cijfers 40-65 en 70-89
 • Levertijd 1-5 werkdagen voor postcodegebied startend met de cijfers 66-69 (en Luxemburg) 

Levering van uw bigbag(s) in slechts 3 stappen:

 1. Na uw bestelling plannen wij het transport voor u in. Zodra uw order in onze transportplanning staat ontvangt u hierover een email.
 2. Een dag voor de levering ontvangt u ‘s avonds een email met daarin de definitieve bevestiging en tijdsindicatie van levering (in blokken van 4 uur). Onze planning wordt op route ingedeeld, hierdoor geven wij geen tijdsgaranties.
 3. De bigbag(s) worden binnen de 1-5 werkdagen bij u geleverd:
  – Standaard leveren wij aan de straatzijde. Verzoek tot levering op eigen terrein is op eigen risico en betekent een extra service.  
  – Liever een specifieke leveringsplaats? Geef dit aan in het opmerkingenveld bij uw bestelling. We adviseren u om ook de plaats voor levering goed aan te duiden. Let op: onze chauffeur kan met de kooiaap (heftruck) in combinatie met het gewicht van de bigbag slechts kleine stukjes voor u rijden. Enkel op verhard terrein.
  – De locatie dient voldoende groot te zijn (formaat kooiaap: 2.60m breed en 3.20m hoog). U kunt zich niet beroepen op de uiteindelijk gekozen losplaats. Onze chauffeur doet zijn uiterste best om uw gewenste locatie te bereiken.

Aanwezigheid is niet nodig. Een duidelijke markering voor de bigbag is voldoende. Zonder markering of uw aanwezigheid worden de bigbags standaard aan de straatzijde geleverd. 

Is het niet mogelijk om met een vrachtwagen het gewenste adres te bereiken? Of heeft u speciale transport- of loswensen? Neem dan contact met ons op voor mogelijkheden voor vervangend transport (eventueel tegen een meerprijs).

– Leveringen vinden enkel plaats op werkdagen –

Leveringen losgestort Belgie

Op dit moment is het bij ons niet mogelijk om losgestort zand of grind te leveren in België. We bieden dit daarom ook niet aan op onze Belgische website.

Transportmogelijkheden

Onze bigbags en palletten worden afgeleverd met kooiaap Transport. Afmeting totale trailer:
– 16m lang en 2.5m breed.
– Formaat kooiaap: 2.60m breed en 3.20m hoog).

– Leveringen vinden enkel plaats op werkdagen, van maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van Nederlandse en Belgische feestdagen –

Levertijden

Nadat de bestelling is geplaatst wordt het transport ingepland en wordt u zo snel mogelijk op de hoogte gebracht. Wij leveren uiterlijk binnen de 3 tot 5 werkdagen, afhankelijk van de regio. Wij hanteren de volgende levertermijnen: 

 • Levertijd 1-3 werkdagen voor postcodegebied startend met de cijfers 10-39 en 90-99
 • Levertijd 1-4 werkdagen voor postcodegebied startend met de cijfers 40-65 en 70-89
 • Levertijd 1-5 werkdagen voor postcodegebied startend met de cijfers 66-69 (en Luxemburg) 

– Leveringen vinden enkel plaats op werkdagen, van maandag tot en met vrijdag,
met uitzondering van Nederlandse en Belgische feestdagen –