Paardenpiste: Alles wat u nodig heeft

Een Paardenbodem vraagt specialistische kennis op het gebied van zand en paarden. Een goede paardenbak is afhankelijk van de bodem en de volgorde van opbouw. Zandcompleet / Buyens Zandhandel heeft sinds 1985 ervaring in paardenbakbodems, zoals manegebodems, rijbakken en paddocks.

Naast geschikt zand bieden wij tevens hoogwaardige producten die zorgen voor een verbeterde stabiliteit voor de toplaag van uw rijbodem, zoalPolyvlokken en Tapijtvezels.  

Wij zijn u graag van dienst in het geven van advies op maat en de benodigde producten voor de aanleg van uw nieuwe paardenbak / rijbodem of het opknappen van uw huidige paardenbak. Wij leveren al onze producten door heel Belgie. Wij verzorgen echter geen totale aanleg of voeren loonwerkzaamheden op locatie uit.

Bekijk ons assortiment

Paardenbak aanleggen?

Wij zijn u graag van dienst in het geven van advies en / of in het leveren van materialen ten behoeve van de aanleg van een paardenbak. Het uitvoeren van loonwerkzaamheden en de totale aanleg kunnen wij niet verzorgen. Wij zijn enkel leverancier van materialen.