Maatschappelijk Betrokken

Als familiebedrijf werken we niet alleen voor onszelf. Maatschappelijk betrokken zijn is iets dat we als familie en als bedrijf belangrijk vinden. Dit doen we op verschillende gebieden, van goede doelen tot evenementen. Daarbij is de rode draad gezond leven en jezelf ontwikkelen. Wist je dat de eigenaren van Zandcompleet beide fanatiek triatleet zijn? Sporten is dus een belangrijk onderdeel bij ons en we hopen daar ook maatschappelijk gezien ons steentje in bij te dragen. Dit doen we op de volgende manieren:

ZC_Event_Bergen Wit_Rezise 1x

Paardensport 

De paardensport zit in ons bloed verweven. We zijn jaarlijks sponsor van diverse Nederlandse paardensport evenementen.

Event Sponsoring

Naast paardensport ondersteunen we ook graag andere (sport) initiatieven. Sport en beweging is zowel zakelijk als privé een rode draad. Zo leveren we naast paardenbodems, veel zand voor padelbanen, jeu de boules baan materialen, gralux voor BMX, etc. etc..

Op persoonlijk vlak zijn enkele van ons actief in triathlon. Met onze event sponsoring ondersteunen we onder andere sportwedstrijden en hebben we spandoeken om een motivatiezone te maken. Waarbij we atleten graag nog wat extra ondersteunen met wat inspiratie in die soms zo lastige kilometers ;).

Triathlon sponsoring
ZC_Sophietje_witte bergen 3

Goeden Doelen

Naast sponsoring en ondersteuning van evenementen steunen wij jaarlijks (al sinds 2000) het Sophia Kinderziekenhuis (Rotterdam / Nederland) in December met een bijdrage voor “Lichtjes voor Sophia”.

Onderwijs

Niet voor iedereen is onderwijs iets vanzelfsprekends. Melissa is als alumni student van de Universiteit van Tilburg (NL) sinds 2016 betrokken als donateur. Vanaf 2018 is Zandcompleet een 5-jarige sponsor van een collegestoel in de nieuwste collegezaal ‘CUBE’. Gewoon, omdat wij vinden dat iedereen een kans verdient om een studie te kunnen doen.

Donatie Tilburg University