Terras voegen

Uw terras voegen kan met verschillende materialen. In ons assortiment bieden we een groot assortiment voor de voeg van uw terras of straatwerk. Van standaard brekerzand, inveegsplit (leverbaar in 4 kleuren) of inveegzand tot definitievere oplossingen met kant-en-klare voegmortel om onkruid tussen tegels te voorkomen. Voegmortel zorgt ervoor dat uw terras voegen of straatwerk voor langere tijd onkruid en ongedierte vrij blijft door de voegen af te sluiten met mortel. De mortel is beschikbaar in verschillende kleuren om een zo natuurlijk mogelijk en passend effect bij het straatwerk te krijgen. In ons assortiment bieden wij een ruime keuze voor terras of oprit voor normaal verkeer.

Tip: Voor grotere oppervlaktes wordt vaak inveegsplit gebruikt, voor kleinere oppervlaktes voegmortel

Terras voegen – Welk product heb ik nodig?

Terras voegen kan met verschillende materialen. We helpen u graag met het maken van de juiste keuze:

  • Brekerzand: Goedkoopste keuze voor grote oppervlakte. Goed waterdoorlatend, onderhoudsintensief 
  • Inveegsplit: Keuze voor grotere oppervlaktes waarbij een luxere uitstraling gewenst is. Goed waterdoorlatend en leverbaar in vier kleuren passend bij het straatwerk. Bredere voeg verreis (minimaal 3mm)
  • Inveegzand: Zeer fijn split voor smallere voegen. 
  • Voegzand versteviger: Wordt gecombineerd met een traditionele zandvoeg om onkruid te weren. 
  • Kant-en-klare voegmortel: Geschikt voor kleinere oppervlaktes, nagenoeg geen onderhoud, geen onkruid en ongedierte. En voor smallere voegen

Romfix

Romfix biedt een breed assortiment voegmortels en voegmaterialen die een terras en/of bestrating voor lange tijd onkruidvrij houden. Daarnaast heeft u met deze producten geen last meer van gravend ongedierte in voegen. De voegmortels zijn leverbaar in meerdere kleuren zodat het altijd mooi past bij het straatwerk. Ook zijn er verschillende type mortels geschikt voor ieder soort oppervlakte, van licht verkeer tot zwaar verkeer.

Voegmortel bestellen kan eenvoudig en snel. Al onze mortels zijn leverbaar uit voorraad, kant-en-klaar en worden zonder verzendkosten verzonden. 

Voor veel mensen is de tuin of het terras een groot deel van het jaar de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de vrije tijd. Het is dan belangrijk dat de tuin er verzorgd en mooi uitziet. Wij bieden een compleet assortiment aan producten die helpen bij de opbouw en het onderhoud van uw tuin en terras, eenvoudig toe te passen en met het hoogste verwerkingsgemak.

Waarom een flexibele voegmortel gebruiken voor uw terras voegen?

Er zijn verschillende redenen waarom u een flexibele voegmortel zou kunnen gebruiken voor het leggen van tuintegels. Ten eerste kan een flexibele voeg helpen om de tuintegels beter op hun plaats te houden, wat kan helpen om voorkomen dat ze scheef komen te liggen of loslaten. Flexibele voegmortel is ook beter bestand tegen bewegingen in de grond, zoals het uitzetten en krimpen van de grond door temperatuur- en vochtigheidsveranderingen. Dit kan helpen om krassen en barsten in de voegen te voorkomen.

Bovendien kan flexibele voegmortel ook helpen om water beter af te voeren, wat kan helpen om verzakkingen en vochtschade te voorkomen. Kortom, het gebruik van flexibele voegmortel kan helpen om je tuintegels langer mooi te houden en om problemen met waterafvoer en verzakking te voorkomen.

Kant en klare voegmortel 

Makkelijker wordt het niet. Dit product is namelijk al kant en klaar. Geen specifieke kennis nodig, gewoon gelijk aan de slag. Deze gebruiksklare mortel vloeit soepel in de voegen, is blijvend flexibel en geeft bij de juiste verwerking geen filmlaag. Te verwerken vanaf 0 °C, ook bij lichte regen. Romfix easy fijn is speciaal ontwikkeld voor het voegen van keramische tegelvloeren, maar ook uitermate geschikt voor het voegen van alle andere typen bestrating. Minimale voegbreedte: 3 mm. Voegen blijven na gebruik onkruidvrij. Tevens verfraait het gebruik, door de kleuren van het mortel, de voegen/sierbestrating. Altijd passend bij het straatwerk. 

Naast de mortel bieden we ook voegzand versteviger aan voor het versterken van de natuurlijke zandvoeg voor het terras voegen.