Halfverharding

Halfverharding is een relatief harde laag, welke gebruikt kan worden voor tuinpad, oprit of terras. Vroeger kwam je dit vooral tegen bij oude Franse kastelen of openbare parken, maar tegenwoordig zie je het ook steeds vaker gebruikt worden in tuinen, opritten en tuinpaden. Met ons assortiment aan diverse soorten halfverharding kunt u elke stijl en uitstraling creëren die u wenst. Met halfverharding in uw tuin bent u relatief goedkoop, en makkelijk klaar op het gebied van aanleg en onderhoud. Halfverharding is geschikt voor zowel lopen, fietsen, rolstoel en kinderwagen gebruik. Daarnaast is het ook uitstekend geschikt voor glooiend ongelijk terrein. Ofwel halfverharding is een super veelzijdige oplossing.

v.a. 161.95
Bekijk product
v.a. 185.50
Bekijk product
v.a. 167.95
Bekijk product
v.a. 119.50
Bekijk product

Halfverharding bestellen?

Zandcompleet levert halfverharding in Big bag door geheel België. Op zoek naar grote hoeveelheden?

Voordelen van Halfverharding

  • Uitstekend te gebruiken bij afwijkende vormen of ongelijk terrein
  • Makkelijk in aanleg en onderhoud
  • Makkelijk te repareren door simpelweg aanvullen van materiaal
  • Milieuvriendelijk keus. Hemelwater wordt met halfverharding via de grond afgevoerd, hierdoor wordt het grondwater niveau op natuurlijke wijze in stand gehouden.

Met halfverharding minder onkruid

Onkruid ontstaat vaak bij materialen die te zacht of een te grove korrel hebben, waardoor relatief veel vocht blijft zitten. De combinatie van water en de open structuur zorgt er namelijk voor dat onkruid gemakkelijk kan ontkiemen. Halfverharding is door de fijne fractie goed te verdichten, waardoor onkruid minder kans krijgt.