Lijm voor buiten

Lijm voor buiten: diverse soorten steenlijm en montagelijm. Bostik Montagelijmen biedt een eenvoudige oplossing in het verlijmen van diverse materialen, zoals (natuur)steen, hout, beton, metaal en diverse soorten kunststoffen. Ons assortiment steenlijm is uitstekend bruikbaar als lijm voor buiten in uw tuin (zoals voor de opbouw van (sier)muren, een stenen bloembak of als natuursteen lijm en eenvoudig toepasbaar. Geen gedoe meer met het aanmaken van metselmortel, maar eenvoudig verlijmen met kant en klare steenlijm of poeder steenlijm. De ideale lijm voor buiten!

Over Bostik Lijmen en afdichtingsmiddelen

De hovenierslijmen van Bostik zijn geschikt voor de verlijming van zeer veel verschillende bouwmaterialen. Bostik biedt een compleet assortiment krachtige lijm voor buiten die ook makkelijk te verwerken zijn.

De afdichtingsmiddelen uit het Bostik hovenierspakket zijn geschikt voor het afdichten van voegen tussen stenen en tegels. Deze middelen zijn zonder gevaar voor randzonevervuiling te gebruiken bij toepassingen met natuursteen.

Lijm voor Buiten Bestellen?

Zandcompleet levert diverse soorten lijm voor buiten, zoals steenlijm uit voorraad. Verzending vindt plaats met Bpost. 

Reacties zijn gesloten.