Het bedrijf achter al het zand

Een familiebedrijf, vader en dochter. Persoonlijk en flexibel.

Dankzij onze producten worden de mooiste tuinen aangelegd, huizen gebouwd, vormt ons zand ondergrond in vele kilometers aan straatwerk, spelen tientallen kinderen dagelijks in ons speelzand en wordt er heel wat af gesport in sportbodems, zoals paardenbodems. Zand en Bodemproducten zijn overal. En het is onze passie om deze producten te leveren. Al ruim 35 jaar.

In 1985 is Antoon Buijens (1958) begonnen. Gestart met een aannemingsbedrijf met als hoofdactiviteit grondverzet en kraanverhuur, waarbij Antoon op jonge leeftijd de markt bediende. Later werden deze diensten uitgebreid met onder andere een zandhandel, een milieubedrijf en een projectontwikkelingbureau. Hiermee werd een compleet pakket van diensten aangeboden met zowel een vestiging in Noordhoek als in Zwolle.

Al ruim 35 jaar ervaring! Met recht een echte specialist.

Na vele succesvolle jaren is het projectontwikkelingsbureau en het milieubedrijf verkocht. Door de passie voor zand is de zandhandel (Buyens Zandhandel) in al die jaren onveranderd gebleven en uitgegroeid tot een regionaal begrip op het gebied van zand, grind, grond en gespecialiseerd in Sport (zoals bezandingen van sportgrasvelden en paardenbodems). 

In 2012 is besloten de zandhandel samen met dochter Melissa Buijens (1986) uit te breiden naar landelijk niveau. Leveringen door heel Nederland werden mogelijk gemaakt door middel van internetbestellingen en het assortiment werd uitgebreid. Dit heeft geleid tot de oprichting van Zandcompleet, onderdeel van Buijens B.V.

Wij helpen mensen aan de juiste ondergrond voor de mooiste tuinen, stabiel straatwerk, veel speelplezier en goede sportbodems.

Ofwel, een unieke combinatie van jaren lange ervaring gecombineerd met frisse jonge kennis, samengebracht in een familiebedrijf. Ons doel is om onze klanten, zakelijk of particulier, de allerbeste kwaliteit te bieden tegen aantrekkelijke prijzen met zeer snelle levering. Onze passie voor bodem zijn we hierbij nooit verloren, wij kunnen u dus ook altijd voorzien van advies op maat.

Snelle levering, 90% binnen 1 werkdag geleverd, voor 12.00u besteld andere dag in huis binnen Nederland.

De keien achter het bedrijf

Zandcompleet Melissa

Melissa Buijens - van Rossum

MMelissa is sinds 2012 (mede)oprichter & directeur van Zandcompleet. Melissa is verantwoordelijk voor alle online activiteiten, strategie en bedrijfsvoering. Sinds 2022 heeft zij het bedrijf volledig overgenomen van haar vader

Antoon Buijens - Zandcompleet

Antoon Buijens

Antoon is oprichter van Buijens. Hij is onze specialist en helpt u graag met alle inhoudelijke- en transportvragen.

Bouke van Rossum

Bouke van Rossum

Bouke is sinds 2018 werkzaam voor Zandcompleet. Hij is getrouwd met Melissa en houdt zich bezig met onze klantenservice en (online) marketing.

Het stenen tijdperk

Geschiedenis Buyens 4_small
Geschiedenis Buyens 2_small
Geschiedenis Buyens 3_small