Grond & Bodem

Grond is een vast materiaal dat bestaat uit minerale delen met een maximale korrelgrootte van twee millimeter. Al onze grondproducten zijn gezeefd en ideaal als tuingrond. In ons assortiment hebben wij zowel bemeste als onbemeste tuinaarde (ook wel zwarte grond genoemd). Daarnaast bieden wij diverse producten ter verbetering van uw bodem, zoals molmmest of tuinturf en een assortiment aan bodembedekkers.

Tuingrond bestellen?

In ons assortiment bieden wij een zo divers mogelijk aanbod in soorten tuingrond. Al onze soorten tuingrond worden geleverd in big bag door geheel België. Op zoek naar grote hoeveelheden? Wij maken graag een passende offerte voor een afname van een grote hoeveelheid big bags Tuingrond (losgestort op aanvraag). Tuingrond bestellen wordt zo een stuk eenvoudiger.

Grond & Bodemproducten in samenwerking met Den Ouden Groep

Ons assortiment Grond en Bodemproducten is tot stand gekomen in samenwerking met Den Ouden Groep (muv tuinaarde onbemest), specialist in het vervaardigen en vermarkten van bodemverbeteraars en organische meststoffen over de hele wereld. Zandcompleet verzorgt het unieke online dealerschap van Den Ouden Groep. Zo bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit voor een goede prijs geleverd door geheel België.

logo-den-ouden