Bezorgkosten & Betaalwijze

Bezorgkosten

Bigbags & Palletten 

Voor de levering van Bigbags of palletten rekenen wij eenmalig transportkosten. Deze worden op de productpagina weergegeven. De transportkosten worden slechts eenmalig in rekening gebracht. Ongeacht de hoeveelheid. Lees meer over ons transport & leveringen.

Pakketpost

De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van het pakket. Verzendkosten worden slechts eenmalig in rekening gebracht, per product worden de verzendkosten weergegeven. Levering vindt plaats met PostNL / Bpost of DHL. Bij grotere afnames worden de producten op pallet geleverd met DHL. Hierbij kan het zijn dat een handtekening voor ontvangst is vereist.

Betaalwijze

Zandcompleet ondersteunt de volgende betaalwijze (al onze betaalwijze zijn gratis):

U maakt het verschuldigde bedrag over per bank, op iban-nummer NL13 RABO 0148 7238 10, ten name van Buijens BV. Vermeld hierbij uw ordernummer. Uw bestelling wordt ingepland op het moment dat wij de betaling hebben mogen ontvangen.
Betaling via kredietkaart: Mastercard, Visa of American Express. En daarnaast KBC/CBC en Belfius. Uw kredietkaart wordt pas belast na levering. Mogelijk voor bestellingen tot € 500,-.  
Voor iedereen met een Belgische bankkaart. Je rekent je aankoop meteen af en betaalt veilig in je vertrouwde internetbetaalomgeving.  
Enkele van onze producten zijn tevens af te halen op onze locatie in Noordhoek (Noord-Brabant / Nederland). Op onze locatie kunt u contant afrekenen. Wilt u hiervan gebruik maken, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden: 014-397322.