Bodemverbeteraars

Bodemverbeteraars ter verbetering van de grondstructuur en vruchtbaarheid van de grond. Met ons assortiment bodemverbeteraars, zoals compost en molmmest bieden wij een assortiment ter verbetering van de bodem en de groei van planten te stimuleren. De belangrijkste werking van een bodemverbeteraar is het verbeteren of verzorgen van een goede structuur in de bodem waardoor de vruchtbaarheid wordt vergroot en planten beter kunnen groeien / leven.

Bodemverbeteraars kopen?

Zandcompleet levert diverse grondverbeterproducten in big bag door heel België. Wij maken graag een passende offerte voor een afname van een grote hoeveelheid big bags.  Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bodemverbeteraars van topkwaliteit in samenwerking met Den Ouden Groep

Ons assortiment bodemverbeteraars is tot stand gekomen in samenwerking met Den Ouden Groep, specialist in het vervaardigen en vermarkten van bodemverbeteraars en organische meststoffen over de hele wereld. Zandcompleet verzorgt het unieke online dealerschap van Den Ouden Groep. Zo bent u verzekerd van producten van uitstekende kwaliteit voor een goede prijs geleverd door geheel België.

logo-den-ouden