Winkelen zonder zorgen

Groot Assortiment

Zandcompleet biedt een grootste assortiment aan als het gaat om bodemproducten. Meer dan 100 producten op het gebied van aanleg, tuin, bodemverbetering en sport. Van Zand, Grind, Split en Grond, van algemeen tot specifiek. U noemt het en waarschijnlijk hebben we het. Staat het product wat u zoekt niet op onze website? Neem toch even contact met ons op, wellicht kunnen we het alsnog leveren.

Jarenlange Ervaring

Zandcompleet is in 1985 opgericht onder de naam Buyens Zandhandel. Van het begin af aan is passie voor bodem een kernwaarde geweest van alle bedrijvigheid. Onze expertise ligt zowel op bouw als sport. Hierdoor kunnen wij u uitstekend adviseren over welke producten u het beste kunt gebruiken en toepassen. Voel u vrij om contact met ons op te nemen en al uw vragen te stellen per telefoon (014-397322) of per email (klantendienst@zandcompleet.be).

Persoonlijk

Wij zijn een familiebedrijf. Op dit moment met twee generaties, vader en dochter. Als u ons belt (of mailt) krijgt u ons altijd direct aan de lijn. Geen doorverwijzingen of in de wacht, gelijk het antwoord dat u zoekt. Meer over ons weten, lees dan ons verhaal hier.

Snelle levering

Wij doen ons uiterste best om iedere bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Afhankelijk van het postcodegebied in Belgie binnen 1 tot maximaal 4 werkdagen. De meeste van onze producten worden binnen 1-3 werkdagen geleverd. Al onze producten zijn op voorraad.

Kwaliteit

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit. Al onze zandproducten zijn daardoor gekeurd en kunnen indien gewenst worden voorzien van een productcertificaat. Hierdoor ontvangt u schone grond / zand dat geen chemische vervuilingen bevat. Zo houden we met zijn allen de grond veilig voor de toekomst.

Flexibel

Zandcompleet beschikt over samenwerkingsverbanden. Hierdoor kunnen wij flexibel en snel zijn in de levering. Voor ons big bag transport werken wij samen met diverse transporteurs om u zo goed mogelijk te kunnen voorzien in uw wensen.

Eerlijke beoordelingen

Een beoordeling heeft enkel nut als deze eerlijk is gegeven. Wij werken daarom met onafhankelijke klantbeoordelingen via KiyOh. Iedere klant krijgt na levering een email met daarin de mogelijkheid een beoordeling achter te laten. Wij houden geen acties omtrent het verzamelen van beoordelingen. Bekijk onze beoordelingen hier.

Veilig betalen

U kunt bij ons op diverse manieren betalen, zoals overschrijving, bancontact of creditcard. Op onze locatie kunt u tevens contant afrekenen.