Wij hechten veel waarde aan milieu en duurzaamheid, om die reden proberen wij zowel als bedrijf, in ons productassortiment en in ons transport zoveel mogelijk duurzaam te werken.

Bedrijf

Ons bedrijf draait sinds 2023 volledig op duurzame elektrische energie. Ons bedrijfspand is voorzien van zonnepanelen die voorziet in ons totale elektrisch verbruik. Ook onze bedrijfsauto’s zijn hybride en worden binnen ons eigen netwerk opgeladen.

Producten

Al onze Zand en Grond producten beschikken daardoor over een KIWA productcertificaat, wat inhoudt dat deze producten geen verontreiniging bevatten. Op deze manier loopt u geen risico vervuilde producten toe te voegen aan uw grond en de aarde. En werken we allemaal mee om de aarde schoon te houden.

Transport

Dagelijks zitten wij met vele vrachtwagens op het wegennetwerk, van binnensteden tot landelijke gebieden met vrachtwagens tot maximaal 18 meter. Om Co2 reductie te verminderen worden big bags voornamelijk met vrachtwagens geleverd die beschikken over de laatste milieueisen zoals Euro6 motoren. Leveringen worden met elkaar gecombineerd en vrachtwagens optimaal beladen en gepland om zoveel mogelijk lege kilometers te voorkomen.