Voegmortel

Bent u op zoek naar een definitieve oplossing om onkruid tussen tegels te verwijderen? Dan is voegmortel de ideale oplossing. Voegmortel zorgt ervoor dat een terras of straatwerk voor langere tijd onkruid en ongedierte vrij blijft door de voegen af te sluiten met mortel. De mortel is beschikbaar in verschillende kleuren om een zo natuurlijk mogelijk en passend effect bij het straatwerk te krijgen.

Welke voegmortel heb ik nodig?

In ons assortiment bieden we verschillende soorten producten ter verbetering van de voeg. We helpen u graag de juiste keuze te maken:

Zeer licht: lopen, fietsen
Licht: lopen, fietsen, personenverkeer
Matig: verkeer tot 3 ton
Zwaar: marktpleinen, trambaan, vrachtwagens, laad- en losperrons

Over Bostik Voegmaterialen

Bostik Hovenierstechniek biedt een breed assortiment voegmortels en voegmaterialen die een terras en/of bestrating voor lange tijd onkruidvrij houden. Daarnaast heeft u met deze producten geen last meer van gravend ongedierte in voegen. De voegmortels zijn leverbaar in meerdere kleuren zodat het altijd mooi past bij het straatwerk. Ook zijn er verschillende type mortels geschikt voor ieder soort oppervlakte, van licht verkeer tot zwaar verkeer.

Voegmortel Bestellen?

Voegmortel bestellen kan eenvoudig en snel bij Zandcompleet. Al onze mortels zijn leverbaar uit voorraad en kant-en-klaar.