Jaaroverzicht 2013

Zandcompleet_Jaaroverzicht_2013

Het eerste volledige jaar met Zandcompleet zit erop! Wat een jaar hebben wij gehad! In mei 2012 besloten we onze regionale zandhandel uit te breiden naar landelijk niveau door middel van een webwinkel. Eind september / begin oktober 2012 was het moment daar en startte we Zandcompleet.

We startten met een klein assortiment met 45 artikelen, met name in zand. Het concept sloeg aan en al snel mochten we de eerste klanten ontvangen. Het concept vroeg om uitbreiding en verbetering. En dat kreeg ze.

We breidden ons netwerk van leveranciers uit, zowel in big bag transport waar we zijn gaan werken met warehouse management systeem en realiseerde big bag leveringen binnen 1 werkdag (voor 12.00u besteld volgende dag in huis). Maar ook Losgestort bleef niet achter. Met ruim 30 partners maken we het dagelijks mogelijk om zand binnen 24u te leveren, waar ook in Nederland.

Bigbag Zand Afhalen
Ook afhalen van big bags is mogelijk gemaakt in 2013 op onze locatie in Noordhoek

Ook het assortiment kreeg een flinke slag. We maakten een unieke exclusieve deal met Bostik met betrekking tot het Simson Hovenierspakket. Het split assortiment verdriedubbelde en onze specialistische kennis op het gebied van paardenbodems werd opgepikt. Vele paardenbodems en paddocks volgde. Van de kleine hobbiest, maneges tot professionele paardenstallen. Van enkele kuubs ter aanvulling, renovaties, tot volledige bakken met polyvlokken. Eind 2013 sloten we het paardenbodem jaar af met een tweede exclusieve deal. Dit keer op het gebied van Granulight.

Opbouw Paardenbak
Granulight, het innovatieve groene product voor iedere paardenbodem

Naast alle big bags en losgestorrte leveringen vonden er ook nog afwijkende projecten plaats. Zo vormden onze zakken deel van het decor bij ‘Turn on the Lights’ in Amsterdam, stuurden we zand naar laboratoria voor studenten en hebben we meegedacht met de Nederlandse Politieacademie voor kogelvangerzand.

TURN-ON-THE-LIGHTS-BIJENKORF-2013-2 kopie
Turn on the Lights, big bags zandcompleet zorgde voor het ballast voor deze indrukwekkende poppen

We kijken terug op een prachtig jaar en kunnen niet wachten om ons concept en nieuwe ideeën ook weer in 2014 verder uit te breiden en te verbeteren. We openen het jaar in 2014 met een tweede webwinkel op het gebied van Lijm. Hopelijk kunnen we ook in 2014 weer prachtige bodems verzorgen, voor sport, hobby, decoratie of onderlaag. 

Antoon & Melissa
Antoon Buijens & Melissa Buijens, Familiebedrijf Maatschap Buijens (Buyens Zandhandel / Zandcompleet)

Op naar 2014! Fijne Jaarwisseling     Zandcompleet.be (onderdeel van Buyens Zandhandel, sinds 1985 specialist op het gebied van zand en bodem)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *